Μήνυμα του Ακαδημαϊκού Συντονιστή

Αγαπητή υποψήφια φοιτήτρια,
Αγαπητέ υποψήφιε φοιτητή,

Σας καλωσορίζουμε στο MBA-Λογιστική που προσφέρει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η εκπαιδευτική διαδικασία που ακολουθείται στο πλαίσιο της συγκεκριμένης κατεύθυνσης είναι η μικτή, δηλαδή πραγματοποιείται τόσο με τη χρήση συμβατικού συστήματος (διδασκαλία σε αίθουσα) όσο και με τη χρήση μεθόδων εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το Πρόγραμμα στοχεύει κατά πρώτο λόγο στην εκπαίδευση επιστημόνων σε σύγχρονους τομείς της οικονομικής επιστήμης εξειδικεύοντάς τους στον επιστημονικό τομέα της Λογιστικής. Ολοκληρώνοντας το MBA-Λογιστική, οι απόφοιτοι θα είναι πλήρως προετοιμασμένοι για υψηλού επιπέδου στελέχωση λογιστηρίων και γενικότερα οικονομικών τμημάτων οικονομικών μονάδων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, καθώς και διεθνών οργανισμών. Επιπλέον, το πρόγραμμα σκοπεύει στην κατάρτιση ειδικευμένων επιστημόνων ικανών να συμβάλλουν στη διαδικασία ανάκαμψης και εκσυγχρονισμού της ελληνικής οικονομίας.

Στην ιστοσελίδα του προγράμματός μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σας ευχόμαστε ολόψυχα να γίνετε και εσείς σύντομα μέλος της κοινότητας των αποφοίτων μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας,

Ο Ακαδημαϊκός Συντονιστής του Προγράμματος,
Νικόλαος Ηρειώτης
Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Λογιστικής