Έχοντας υπόβαθρο χρηματοοικονομικών σπουδών στην ΑΣΟΕΕ, είχα εξοικείωση με το αντικείμενο, αλλά το ΜΒΑ-Λογιστική έχοντας πολύ ανεβασμένο επίπεδο μπορεί άνετα να συναγωνιστεί τα καλύτερα μεταπτυχιακά της Ευρώπης. Θεωρώ πως το επίπεδο των καθηγητών είναι εξαιρετικό και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην συνέχιση της καριέρας μου σε εταιρεία ορκωτών λογιστών.


B.T.

Από την έως τώρα φοίτησή μου στο πρόγραμμα έχω αποκομίσει σημαντικές γνώσεις, οι οποίες πρόκειται να με βοηθήσουν στη μετέπειτα εργασιακή μου πορεία. Σε αυτό, φυσικά, έχουν συνεισφέρει οι εξαιρετικοί εισηγητές των μαθημάτων που έχω παρακολουθήσει έως τώρα. Πρόκειται για ένα αξιόλογο πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει πολλές επαγγελματικές δυνατότητες.


Σωτηρία Κοτταρά

Με την περάτωση των μεταπτυχιακών σπουδών μου, αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που παρακολούθησα ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα, αλλά συγχρόνως τόσο υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου και συνάντησα καθηγητές με πολύ υψηλό επιστημονικό υπόβαθρο. Αποτέλεσε την καλύτερη εμπειρία στην ζωή μου, διότι απέκτησα σημαντικές γνώσεις σε οικονομικό επίπεδο και με έκανε πολύ καλύτερο άνθρωπο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.


Α.Χ. (απόφοιτος, 2018)

Η ευελιξία του ωραρίου σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο σπουδών και γνώσεων που προσφέρει το πρόγραμμα, το καθιστούν για εμένα σε ένα από τα καλύτερα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών για στελέχη που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια για την ταυτόχρονη επαγγελματική εξέλιξη τους.


Διονύσης Καλογερόπουλος

Η αποκόμιση που έχω από το μεταπτυχιακό είναι πολλή θετική. Μέσα από το μεταπτυχιακό κατάφερα να αποκτήσω γνώσεις που έχουν άμεση εφαρμογή στο κόσμο των επιχειρήσεων. Τόσο οι καθηγητές όσο και τα βιβλία βοήθησαν προς αυτή τη κατεύθυνση. Σίγουρα το συστήνω ανεπιφύλακτα!


Αχιλλέας Μπαντίκος

Όταν εργάζεσαι στις Οικονομικές Υπηρεσίες του μεγαλύτερου ασφαλιστικού Ταμείου της Ελλάδας, είναι σημαντικό να συμπληρώσεις το ακαδημαϊκό σου υπόβαθρο με πρακτική και θεωρητική γνώση για το πώς μέσω της Λογιστικής απεικονίζεται η οικονομική κατάσταση του φορέα και πως αυτή συμβάλλει για τη λήψη σημαντικών οικονομικών αποφάσεων. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ-Λογιστική γεφύρωσε τις γνώσεις μου, τις δεξιότητες μου και την εμπειρία μου και με βοήθησε να αποκτήσω ένα εξαιρετικό υπόβαθρο οικονομικών και λογιστικών γνώσεων με την συμβολή αφενός των καθηγητών και αφετέρου της προσεκτικά επιλεγμένης βιβλιογραφίας. Εν κατακλείδι, το συγκεκριμένο ευρύ πρόγραμμα σπουδών και οι ευκαιρίες μάθησης που μου προσφέρθηκαν, μου έδωσαν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία.


Φωτεινή Σπανού (απόφοιτη, 2018)

Είναι ένα αρκετά αξιόλογο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με πλούσια θεματική και καλή οργάνωση των σημειώσεων και εργασιών ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν επαρκώς και οι εργαζόμενοι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις δεξιότητες τους και δεν αρκούνται σε μια απλή διεκπεραίωση μεταπτυχιακού προγράμματος.Θα προτιμούσα ωστόσο να είχε μικρότερη διάρκεια το πρόγραμμα, ειδικά σε ότι αφορά τη διπλωματική.


Μ.Κ.

Τόσο το πρόγραμμα όσο και οι διδάσκοντες ειναι πολύ αξιόλογοι. Μέσα απο την διδασκαλία τους μεταδίδουν στους φοιτητες την ουσία και την αξία του προγράμματος με τρόπο ρεαλιστικό και άμεσα συνδεδεμένο με τις ανάγκες του σύγχρονου κοινωνικοοικονομικού πλαισίου.


Αικατερίνη Κατσίλα

Απέκτησα ένα νέο ενδιαφέρον στη καριέρα και στη ζωή μου. Παρά την 20ετή εμπειρία μου στον χώρο, μαθαίνω καινούργια πράγματα και αισθάνομαι ότι γίνομαι πληρέστερος και πιο καταρτισμένος επαγγελματίας.


Αργύριος Τσακνής (απόφοιτος, 2018)

Η επιλογή μου να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο ΜΠΣ ήταν από τις πιο σωστές στη ζωή μου.Το πολύ σωστά δομημένο πρόγραμμα σπουδών αλλα και το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας είναι αυτά που ξεχώρισα και με έκαναν να νίωσω πιο δικαιωμένος για την απόφασή μου.Συνεργάστηκα με καθηγητές που ήταν πάντα δίπλα μου και απέκτησα γνώσεις οι οποιές με κάνουν να νιώθω πιο σίγουρος βγαίνοντας πλέον στην αγορά εργασίας.


Βασίλης Γατσώρης

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ-Λογιστική που παρακολουθώ είναι ενδιαφέρον και στοχεύει στην πολύπλευρη προσέγγιση του κλάδου αυτού. Με την εκπόνηση τω εργασιών που απαιτούνται σε κάθε υποενότητα έχω τη δυνατότητα να εξασκηθώ και να κατανοήσω σε βάθος τη διαδικασία συλλογής, καταγραφής και ελέγχου της κερδοφορίας οικονομικών δραστηριοτήτων. Επιπλέον, η δια ζώσης επικοινωνία με τους καθηγητές με βοηθά να επιλύσω απορίες και να διευρύνω τους ορίζοντές μου, τον τρόπο σκέψης μου.


Θ.Ζ.

Με το ΠΜΣ, αντιμετώπισα θέματα που άπτονται στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων. Η θεματολογία των ασκήσεων και των θεμάτων εξάγεται από τον συνδυασμό της ακαδημαϊκής θεωρίας και της πρακτικής εφαρμογής έτσι όπως υλοποιούνται στην πράξη.


Πάνος Παπανδρεάδης

Από την φοίτησή μου στο ΜΠΣ, αν και δεν είχα παρακολουθήσει μαθήματα οικονομικών και ερχόμουν σε επαφή με νέα αντικείμενα για πρώτη φορά ανέπτυξα σε βάθος την κριτική μου σκέψη και η ζωή μου απέκτησε μία σημαντική διάσταση σε επίπεδα γνωριμιών με διακεκριμένους καθηγητές και απόκτησης ιδιαίτερων γνώσεων και δεξιοτήτων σε προκλητικά αντικείμενα. Επιδίωξή μου να ενασχοληθώ ξανά με ακαδημαϊκές σπουδές σε μετεγενέστερη περίοδο.


Α.Χ. (απόφοιτος, 2018

Κατά το 1ο έτος φοίτησής μου στο ΜΒΑ - Λογιστική, έχω διαπιστώσει ότι πρόκειται για ένα υψηλού επιπέδου Μεταπτυχιακό, με βάση τους διδάσκοντες, αλλά και το υλικό που μας παρέχεται. Θεωρώ πως η παρακολούθηση στο εν λόγω μεταπτυχιακό θα αποτελέσει σημαντικό εφόδιο στην μετέπειτα εργασιακή πορεία μου και θα μου διευρύνει τις γνώσεις μου στη Λογιστική.


Ιωάννης Φυτόπουλος

Πολύ καλό πρόγραμμα με αξιόλογους καθηγητές και πάνω απο όλα δίπλα στο φοιτητή. Θεωρώ πως η δομή του προγράμματος ειναι ιδανική για φοιτητές που ταυτόχρονα εργάζονται και σαν το σημαντικότερο κομμάτι θα χαρακτήριζα την εκπόνηση εργασιών μιας και μας δίνεται η δυνατότητα να καλύψουμε το μεγαλύτερο μέρος της ύλης και να πάρουμε καθαρή και ουσιαστική γνώση. Το μόνο αρνητικό που έχω δεί μέχρι τώρα ειναι οτι σε μερικές υποενότητες ο αριθμός των συναντήσεων δεν επαρκεί και μάλλον θα έπρεπε να προστεθούν και άλλες.


Άλκης Πανταζάτος

Το παρόν μεταπτυχιακό πρόγραμμα παρέχει ένα από τα πιο δυνατά και δυναμικά προγράμματα σπουδών. Είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό και οι διδάσκοντες πάντα προσπαθούν να κρατούν το επίπεδο παροχής γνώσεων και διδασκαλίας πολύ ψηλά. Ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του μεταπτυχιακού αυτού είναι η διάθεση παροχής μάθησης αλλά και η επικοινωνία των καθηγητών με τους φοιτητές.


Ι.Μ.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου στο πρόγραμμα έκανα για πρώτη φορά τη γνωριμία μου με το αντικείμενο της Λογιστικής και μπόρεσα να κατανοήσω καλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οι επενδυτές στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον. Μέσω των εργασιών που μας δόθηκαν και των προβλημάτων που παρουσιάζονται στα βιβλία κατάφερα να αποκτήσω μία ξεκάθαρη εικόνα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα τα διοικητικά στελέχη στις επιχειρήσεις που εργάζονται.


Απόστολος Σδρόλιας (απόφοιτος, 2018)

Θεωρώ πως θα με εξελίξει εργασιακά αλλά και θα μου διευρύνει τις γνώσεις μου πάνω στα οκονομικά. Θα προτιμούσα απλά περισσότερες ΟΣΣ.


Γιάννης Κιοσσές

Το ΜΒΑ - Λογιστική είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάποιον που επιθυμεί να αποκτήσει MBA με κατεύθυνση τη Λογιστική. Παρέχει όλο το υλικό (έντυπο, ηλεκτρονικό, μελέτες περιπτώσεων κ.α.) και σε συνδυασμό με των υψηλών προσόντων Ακαδημαϊκών Καθηγητών θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να ένα πετυχημένο μέλλον στο τομέα της Λογιστικής.


Λ.Κ.

Από τη μέχρι τώρα φοίτηση μου έχω αποκομίσει πάρα πολλές γνώσεις σε θέματα, που αφορούν τη διοίκηση και ακόμη περισσότερα σε ότι αφορά το αντικείμενο της λογιστικής. Το διδακτικό προσωπικό είναι άψογο, αποτελούμενο από καταρτισμένους διδάσκοντες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα μας.


Χ.Π. (απόφοιτη, 2018)